Iedere gokker droomt van het winnen van dat enorme geldbedrag dat heel zijn leven zal veranderen. De mogelijkheden die men normaal niet voor ogen zou hebben liggen nu aan binnen handbereik!  Deze jackpot wordt ook wel een Progressive Jackpot genoemd. Dit is de grootste prijs die een gokker kan ontvangen bij het spelen van een gokkast. Deze jackpots worden regelmatig uitgekeerd aan verschillende gokkers. Met een spin kan men dus al miljonair zijn!

In een spin miljonair

Er zijn twee verschillende jackpots die men kan winnen bij het het spelen van gokkasten. Een van deze jackpots is een vast bedrag dat men kan winnen wanneer deze een bepaalde combinatie heeft gemaakt. Daarnaast zijn er ook jackpots die groeien naarmate meer gokkers hierop gaan spelen. Hoe meer mensen op deze gokkasten gaan spelen, hoe hoger de geldprijs is die te winnen is. Hoe hoog precies deze jackpot is hangt af van de startbedrag, hoeveel van iedere inzet gaat naar de jackpot, hoeveel spelers spelen op deze gokkast en hoe groot de kans is op de winnende combinatie.

Gewonnen jackpots

Op 20 januari is een van de grootste jackpots ooit gewonnen door een gokker uit Finland. Deze man wist met de gokkast`Mega Fortune` een bedrag te winnen van maar liefst €17,861,813,- , met slecht enkele euro's die de gokker had gebruikt. Dit is niet de enige jackpot die afgelopen jaar is gevallen bij de gokkast 'Mega Fortune`. Een 20 jarige student uit Noorwegen wist namelijk in september een een bedrag te winnen van 11,7 miljoen euro! Beide zijn het prachtige prijzen die levens veranderend kunnen zijn! Onthoudt wel dat deze jackpots net de Staatsloterij zijn. De kans dat je daadwerkelijk wint is ontzettend klein.